Liberala studenter är Sveriges liberala studentförbund och verkar i nära anslutning till Liberala ungdomsförbundet och Liberalerna. Nu söker vi en generalsekreterare på deltid att bistå nätverkets arbete i samverkan med riksstyrelsen.

Som generalssekreterare för Liberala studenter är du förtroendevald och ansvarig för att bistå Liberala studenters riksstyrelse i administrativt arbete såsom planering och utförande av projekt, löpande administration och samordning. Du är också ansvarig för att stödja de lokala klubbarna administrativt och praktiskt i deras arbete. Inkluderat i tjänsten är också ansvar för Liberala studenters externa kanaler, såsom hemsidan och sociala medier.

Du har fyllt 18 år och studerar på högskolan eller har gjort så. Du är en kreativ person som sätter värde i att utföra ditt arbete med noggrannhet och hög kvalitet. Du har en god känsla för organisation och en vilja att utveckla arbetsrollen såväl som organisationen som helhet. Arbetsbelastningen varierar och du är därmed flexibel och har en god vana av att hantera stress.  Som person är du är självgående i ditt arbete och har en god förmåga att planera din tid och lägga upp ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta i en ideell organisations är meriterande liksom förmågan att arbeta med Adobe Photoshop och InDesign. Självklart har du också intresse för politik och delar våra liberala värderingar.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får stort ansvar för din egen tid. Resor inom landet samt arbete på kvällar och helger förekommer.
Vi rekommenderar att du ansöker så fort som möjligt då u

val och intervjuer kommer ske löpande.
Placering:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2016-02-11
Ansökan::
Skicka ditt CV och personliga brev till sabine.pettersson@liberalastudenter.se.
För mer information kontakta Liberala studenters ordförande Sabine Pettersson på sabine.pettersson@liberalastudenter.se