Sista ansökningsdag: 23 oktober
Liberala studenter är Sveriges liberala studentförbund och verkar i nära anslutning till Liberala ungdomsförbundet och Folkpartiet Liberalerna. Nu söker vi en generalsekreterare att bistå nätverkets arbete i samverkan med riksstyrelsen. Anställningen omfattar 75% av heltid.
Arbetsuppgifter:
Generalsekreteraren är en förtroendevald person vars arbetsuppgifter huvudsakligen består i att bistå Liberala studenters nationella styrelse och lokala klubbar med det administrativa och praktiska arbetet. Tillsammans med riksstyrelsen arbetar generalsekreteraren med att utveckla och föra Liberala studenters arbete framåt.
Kvalifikationer:
Vi söker dig över 18 år som har studerat eller studerar på högskola med god känsla för organisation och ett intresse för politik. Du är stresstålig och självgående. Du har även erfarenhet av att ha arbetat med sociala medier och kommunikation. Erfarenhet av att arbeta i en ideell organisationsstyrning är meriterande liksom förmågan att arbeta med Adobe Photoshop och InDesign. Självklart delar du våra liberala värderingar.
Ersättning och tillträde:
Snarast
Ansökan :
CV och personligt brev skickas till hanna.hakanson@liberalastudenter.se senast den 23 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tidsfristens utgång.
För mer information kontakta Liberala studenters ordförande Hanna Håkanson på hanna.hakanson@liberalastudenter.se