Klubbar

Liberala Studenter verkar både nationellt och lokalt. På lokal nivå är Liberala Studenter indelat i klubbar, vilka är grunden i vår verksamhet. Genom klubbarna arrangeras evenemang i form av debatter, pub liberal och annat spännande.

Liberala Studenter finns representerade på många orter och mer information om varje klubb med kontaktuppgifter hittar du här.

Finns vi inte på din ort?

Kontakta vår ordförande Hannes på hannes.snabb@liberalerna.se så hjälper vi dig att starta upp en ny klubb.

Gävle

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parallellt med dina studier utan att oroa dig för att få ditt CSN indraget?

Är svaren ja, är chansen stor att du hittat rätt!

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Mårten Bjöörn

VICE ORDFÖRANDE
Joel Åhlberg

LEDMÖTER
Dominic Arslan 

Henning Rinne 
Alexander Ohlsson
Linköping

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parallellt med dina studier utan att oroa dig för att få ditt CSN indraget?

Är svaren ja, är chansen stor att du hittat rätt!

Vill du vara med och starta upp Liberala Studenter Linköping? Kontakta ordförande Nils Babtist på nils.babtist@liberalerna.se.

ORDFÖRANDE
Nils Babtist 

Göteborg

Trött på att stå i bostadskö? Är fribeloppet skit? Är kontakten mellan studenter och potentiella arbetsgivare viktig? Skrämd av Marxistiska Studenters affischer?

Röda dimman hänger tungt över stadens spårvagnar och torg. Liberala Studenter Göteborg är för dig som vill något annat än det sossiga styret. Söker du ett forum för idéutveckling, med högt i tak och liberala värden? Då är det hit du ska söka dig.

Gilla vår sida på Facebook för uppdatering om våra aktiviteter eller kontakta oss direkt. Vi vill gärna lära känna dig och ta del av dina åsikter! Varmt välkommen!

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Melker Torslén

VICE ORDFÖRANDE
Johannes Bexell

STYRELSELEDAMÖTER
Olle Johnsson
Markus Otto
Adam Landberg
Carl Malmström
Tom Holtorf

Skåne

Att vara liberal är inte alltid så enkelt. Det är inte heller alltid så lätt att vara student. Bostadsköerna är långa, systembolaget besvärligt och mörka krafter är närvarande i den dagliga politiken. Frihet är aldrig en självklarhet. Den måste alltid försvaras mot den och de som vill montera ner den. I liberala studenter Skåne jobbar vi för främjandet av frihet och rättigheter. Vi vill ha ett samhälle där människor kan leva sina egna liv och tillsammans hjälpa varandra utan att hållas nere av en obstinat byråkrati. Låter det som något du gillar är du varmt välkommen.

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Marcus Stoltz
Lärosäte: Lunds universitet

VICE ORDFÖRANDE
Hannes Wahrolén

LEDAMÖTER
Julia Lundgren
Elliot Borgstrand
Theodor Coppen

Stockholm

​Liberala studenter Stockholm är Liberalernas studentförbund i Stockholmsområdet. Vi är organisationen för alla studenter med liberal värdegrund och kämpar för frihet, människors lika värde och det liberala bildningsidealet. Vårt mål är att göra de röda universiteten och högskolorna i Stockholm lite mer liberala och frihetliga. Så håll utkik efter våra blåa affischer och gör oss sällskap på nästa evenemang, eller gå med i vår Facebookgrupp!

ORDFÖRANDE
Anna Hallbom

Mitt mål som ordförande för Liberala studenter Stockholm är att skapa kontinuitet i föreningens kärnverksamhet och att se till att alla känner att deras medlemskap är givande. Aktiviteter såsom karriarsseminarium och studiebesök ska vara självklara inslag i föreningens löpande verksamhet och alla medlemmar ska ha möjlighet att kunna engagera sig och utvecklas. Jag vill dessutom verka för att mer fokus läggs på de frågor som framförallt berör studenter i Stockholmsområdet såsom bostadspolitiska- och arbetsmarknadspolitiska frågor. Jag vill att vem som helst ska kunna bo, studera och arbeta eller starta eget företag i Stockholm!

Kontakta mig på anna.hallbom@icloud.com

Vice ordförande

Ebba Ädel

 Våra styrelseledamöter

Alice Sättlin

Linn Malmberg

Umeå

Liberala Studenter Umeå består idag av en liten peppad kärngrupp som önskar få fler åsikter att stöta, nöta och bryta ner i dess beståndsdelar. Hör av dig om du är sugen på att bolla tankar, ifrågasätta eller bara delta i intressanta samtal!

ORDFÖRANDE
Jesper Sjöberg

Uppsala

Vill du vara med och demokratisera världen? Brinner du, liksom vi, för att studenterna ska tjäna på att utbilda sig vidare? Isåfall borde du gå med i LS Uppsala!

Liberala Studenter Uppsala är studentförbundet för dig som är frisinnad, politiskt intresserad och pluggar i Uppsala. Vi organiserar regelbundna träffar och evenemang som inkluderar allt från talarkvällar och debatter till sittningar och pubar.

Redo att bli aktiv? Gå med i vår Facebookgrupp!


ORDFÖRANDE

Ville Hayen

VICE ORDFÖRANDE

Emil Carlsson

VÅRA STYRELSELEDAMÖTER
Emil Carlsson
Ebba Lopez
Lukas Mörtman
Josefin Fällgren
Linné

Liberala Studenter Linné är en liten men ambitiös studentorganisation på Linnéuniversitetet. Vårt mål är att kombinera politik med studentlivet och allt vad det innebär, och på den vägen skapa en etablerad liberalism på Linnéuniversitetet. Vi  anordnar Pub Liberal, debatter, politikmingel och massvis med andra roligheter. Hos oss är alla välkomna!

Besök oss på Facebook!

Örebro

Liberala Studenter Örebro jobbar för att få en ökad aktivitet bland politiska studentförbund. Vi tror att starka studentförbund skapar den nödvändiga politiska debatt som krävs för att högskolan ska fortsätta att utvecklas i rätt riktning. Självklart förespråkar vi liberala idéer, men de måste alltid utmanas och prövas mot andra tankegods.

Om du vill träffa oss har vi vanligtvis Pub-liberal på onsdagar kl 18.00. Plats kan variera
men vi utlyser informationen på vår Facebook sida.
Vill du verkligen grotta ner dig i liberalism har vi även en bokcirkel.

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Karin Mäki-Kala

Karlstad

Liberala Studenter Karlstad är din liberala studentrörelse i Karlstad! Vi tror på ett friare Sverige och på att du som student ska få mer makt över ditt liv. Varmt välkommen!

Besök gärna vår Facebook-sida!

ORDFÖRANDE
Gabriel Magnusson

VICE ORDFÖRANDE
Adam Råstock

LEDAMOT
Madelene Hårseth

Jönköping

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parellellt med studierna utan att oroa dig för at få CSN indraget?

Är svaren JA? Då är du varmt välkommen till oss i Liberala Studenter Jönköping!

Vi är spända på att få höra alla dina liberala åsikter samt även lära känna just dig! Välkommen!

ORDFÖRANDE
Amanda Månsson

VICE ORDFÖRANDE
Tindra Schoultz

STYRELSELEDAMÖTER
Hannes Bergström
Hugo Eriksson