Klubbar

Liberala Studenter verkar både nationellt och lokalt. På lokal nivå är Liberala Studenter indelat i klubbar, vilka är grunden i vår verksamhet. Genom klubbarna arrangeras evenemang i form av debatter, pub liberal och annat spännande.

Liberala Studenter finns representerade på många orter och mer information om varje klubb med kontaktuppgifter hittar du här.

Finns vi inte på din ort?
Kontakta vår ordförande Hannes på hannes.snabb@liberalerna.se så hjälper vi dig att starta upp en ny klubb.

Gävle

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parallellt med dina studier utan att oroa dig för att få ditt CSN indraget?

Är svaren ja, är chansen stor att du hittat rätt!

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Mårten Bjöörn

VICE ORDFÖRANDE
Joel Åhlberg

LEDMÖTER
Dominic Arslan
Henning Rinne
Alexander Ohlsson

Göteborg

Trött på att stå i bostadskö? Är fribeloppet skit? Är kontakten mellan studenter och potentiella arbetsgivare viktig? Skrämd av Marxistiska Studenters affischer?

Röda dimman hänger tungt över stadens spårvagnar och torg. Liberala Studenter Göteborg är för dig som vill något annat än det sossiga styret. Söker du ett forum för idéutveckling, med högt i tak och liberala värden? Då är det hit du ska söka dig.

Gilla vår sida på Facebook för uppdatering om våra aktiviteter eller kontakta oss direkt. Vi vill gärna lära känna dig och ta del av dina åsikter! Varmt välkommen!

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Melker Torslén

VICE ORDFÖRANDE
Fanny Hessel

STYRELSELEDAMÖTER
Oliwier Raszka
Thea Magnerius
Jonathan Ahlström

Jönköping

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parellellt med studierna utan att oroa dig för at få CSN indraget?

Är svaren JA? Då är du varmt välkommen till oss i Liberala Studenter Jönköping!

Vi är spända på att få höra alla dina liberala åsikter samt även lära känna just dig! Välkommen!

ORDFÖRANDE
Amanda Månsson

VICE ORDFÖRANDE
Tindra Schoultz

STYRELSELEDAMÖTER
Hannes Bergström
Hugo Eriksson

Karlstad

Liberala Studenter Karlstad är din liberala studentrörelse i Karlstad! Vi tror på ett friare Sverige och på att du som student ska få mer makt över ditt liv. Varmt välkommen!

Besök gärna vår Facebook-sida!

ORDFÖRANDE
Gabriel Magnusson

VICE ORDFÖRANDE
Adam Råstock

LEDAMOT
Madelene Hårseth

Linköping

Vill du att din utbildning ska löna sig ekonomiskt? Ha friheten att fatta dina egna beslut? Arbeta parallellt med dina studier utan att oroa dig för att få ditt CSN indraget?

Är svaren ja, är chansen stor att du hittat rätt!

Vill du ha mer information om hur du blir aktiv i Liberala Studenter Linköping?Kontakta riksordförande Hannes Snabb på hannes.snabb@liberalerna.se.

ORDFÖRANDE
Alan Ahmad

Linné

Liberala Studenter Linné är en liten men ambitiös studentorganisation på Linnéuniversitetet. Vårt mål är att kombinera politik med studentlivet och allt vad det innebär, och på den vägen skapa en etablerad liberalism på Linnéuniversitetet. Vi  anordnar Pub Liberal, debatter, politikmingel och massvis med andra roligheter. Hos oss är alla välkomna!

Besök oss på Facebook!

Skåne

Att vara liberal är inte alltid så enkelt. Det är inte heller alltid så lätt att vara student. Bostadsköerna är långa, systembolaget besvärligt och mörka krafter är närvarande i den dagliga politiken. Frihet är aldrig en självklarhet. Den måste alltid försvaras mot den och de som vill montera ner den. I liberala studenter Skåne jobbar vi för främjandet av frihet och rättigheter. Vi vill ha ett samhälle där människor kan leva sina egna liv och tillsammans hjälpa varandra utan att hållas nere av en obstinat byråkrati. Låter det som något du gillar är du varmt välkommen.

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Johan Stigenberg

VICE ORDFÖRANDE
Victoria Brorsson

LEDAMÖTER
Filip Lewinski
Donja Tavakolinia

Stockholm

Vi har en skyldighet att kämpa för alla som lider under i ofrihetens kalla klor – att kämpa för mer frihet åt fler studenter – åt fler svenskar. Som ordförande för LS Stockholm vill jag se en bättre alkoholpolitik, en bättre och kvalitativ skola, och mer liberalism. Jag vill kämpa för din frihet, och jag hoppas att just du vill vara med i rörelsen för ett friare Stockholm och Sverige.

Ordförande:
Lowe Lilliehorn

Vice Ordförande är:
Alice Sättlin

Ledamöter är som följer:
Adam Corcoran
Anna Hallbom
Nikolai Eiken
Kristijan Kolevski

Umeå

Liberala Studenter Umeå består idag av en liten peppad kärngrupp som önskar få fler åsikter att stöta, nöta och bryta ner i dess beståndsdelar. Hör av dig om du är sugen på att bolla tankar, ifrågasätta eller bara delta i intressanta samtal!

ORDFÖRANDE
Jesper Sjöberg

Uppsala

Vill du vara med och demokratisera världen? Brinner du, liksom vi, för att studenterna ska tjäna på att utbilda sig vidare? Isåfall borde du gå med i LS Uppsala!

Liberala Studenter Uppsala är studentförbundet för dig som är frisinnad, politiskt intresserad och pluggar i Uppsala. Vi organiserar regelbundna träffar och evenemang som inkluderar allt från talarkvällar och debatter till sittningar och pubar.

Redo att bli aktiv? Gå med i vår Facebookgrupp!

ORDFÖRANDE
Ville Hayen

VICE ORDFÖRANDE
Filip Hjelm

VÅRA STYRELSELEDAMÖTER
Emil Carlsson
Ebba Lopez
Lukas Mörtman
Josefin Fällgren

Örebro

Liberala Studenter Örebro jobbar för att få en ökad aktivitet bland politiska studentförbund. Vi tror att starka studentförbund skapar den nödvändiga politiska debatt som krävs för att högskolan ska fortsätta att utvecklas i rätt riktning. Självklart förespråkar vi liberala idéer, men de måste alltid utmanas och prövas mot andra tankegods.

Om du vill träffa oss har vi vanligtvis Pub-liberal på onsdagar kl 18.00. Plats kan variera men vi utlyser informationen på vår Facebook sida. Vill du verkligen grotta ner dig i liberalism har vi även en bokcirkel.

Besök oss på Facebook!

ORDFÖRANDE
Karin Mäki-Kala