Christoffer Heimbrand

Christoffer Heimbrand, riksordförande

Mitt namn är Christoffer Heimbrand och jag är riksordförande för Liberala Studenter.

Jag gick med i Liberala Studenter för att påverka men också för att möta likasinnade och lära mig mer. Det har jag också gjort. Liberala Studenter ska vara en tankesmedja och ett forum för verklig fri idédebatt samtidigt som vi kanaliserar studenters politiska engagemang och vilja att förändra samhället. Jag brinner särskilt för frågor som psykisk ohälsa, klimatpolitik och kampen mot hedersförtrycket.

Funderar du på att engagera dig i Liberala Studenter eller vill du veta mer? Kontakta mig via christoffer.heimbrand@liberalerna.se.

Följ Christoffer på Twitter eller Facebook.

emma

Emma Bjarnevik, vice ordförande

Jag heter Emma Bjarnevik och är vice ordförande i Liberala Studenters riksstyrelse. Jag ansvarar för utrikespolitik och migrationsfrågor inom Liberala Studenter.2018 tog jag en kandidat i mänskliga rättigheter och idag arbetar jag som behandlingsassistent i Malmö stad.

Tidigare har jag varit aktiv som 1:e vice distriktsordförande för Liberala Ungdomsförbundet i Skåne. Som medlem har det alltid funnits två politikområden som jag brunnit extra för, utrikespolitik och migrationsfrågor. Jag gick med i Liberala Studenter för att möta och lära mig av andra unga liberaler både nationellt som internationellt. Mitt mål är att Liberaler Studenter ska fortsätta verka som ett nätverk för liberalt sinnade studenter.

Willhelm pressbild

Willhelm Sundman, 2:e vice ordförande

Hej! Mitt namn är Willhelm och jag är Liberala Studenters 2:e vice ordförande.

Stolt närking som gett upp förhoppningen om ett fritt Närke och istället jobbar för ett friare Sverige. Drömde om att bli diplomat men landade i en verklighet där jag ständigt måste diskutera med sossar och andra statsivrare om varför deras idéer kommer att leda landet ner i fördärvet. Är statsvetare som för tillfället har studieuppehåll från mastersprogrammet i statsvetenskap på Uppsala universitetet. Mitt stora intresse är att läsa böcker (chock, jag vet) och gillar att diskutera filosofi. Därför är det jag som har den stora äran att föra samtal med tankesmedjor och utveckla förbundet ideologiskt.

Jag ansvarar för Liberala Studenters högskole- och ekonomiska politik. Har även ett ansvar för landsbygdspolitik, vad det nu är?

Kontakt: willhelm.sundman@liberalerna.se

bolander

Victor Bolander, styrelseledamot

Jag heter Victor Bolander och är ledamot i Liberala Studenters riksstyrelse. Jag är talesperson i socialpolitiska frågor samt utvecklingsfrågor. Jag är en örebroare som har hamnat i Småland för att studera och har nu bott i Växjö i snart 5 år. Jag är engagerad i Liberala Studenter för att få påverka och få göra studietiden lite bättre för alla studenter. Vi har fortfarande en bit kvar att gå för att få ett fritt och liberalt Sverige. Vi syns på barrikaderna!

 

Jeanette pressbild

Jeanette Jonsson, ledamot

Jag heter Jeanette Jonsson och jag sitter som styrelseledamot i Liberala Studenters riksstyrelse och är även Liberala Studenters feministiska talesperson samt har ansvar för sjukvårdsfrågor.

Som person så har jag inte alltid varit partipolitisk, men när jag gick med i Liberala Studenter så kändes allt rätt. Tron på en liberal demokrati, med drömmar som är uppnåbara, där könet inte är en central del av individens identitet, där den individuella friheten är i fokus; det var något som lockade mig. Som Liberala Studenters Feministiska talesperson arbetar jag med jämställdhetsfrågor inom vårt liberala nätverk. Genom mitt arbete så vill jag se att vi blir en organisation som tas på allvar inom jämställdhetsfrågor genom att bland annat utveckla och framhäva liberalfeminismen inom den feministiska diskursen.

Rehina bild

Rehina Ouro-Nimini, ledamot

Hej! Mitt namn är Rehina och jag ansvarar för integration, arbetsmarknad och bostäder i riksstyrelsen. Jag är snart utexaminerad lärare i fritidshem och har studerat på Linnéuniversitetet i Växjö. Född och uppväxt i en liberal familj brinner jag för integrationsfrågor och att avslöja de orättvisor som minoriteter möter i Sverige.